recentioner

Jag blir så glad när jag får tillskickat foto från tavlor på deras nya plats hemma hos folk. 
Har du en av mina tavlor hemma hos dig då skulle jag bli SÅ glad att lägga upp en foto här av den. 


CITAT:
"Carmens målerier är fyllt av liv, glädje och visdom. Jag har köpt 2 av hennes tavlor och de hänger i mitt hem där alla kan se dem. För mig symboliserar de frihet och att våga ta emot allt vad livet bjuder mig" 

/Kirsten

"Jag finner Carmens konst inspirerande, nära hjärtat...som att titta in i andra dimentioner och luft under vingerna. I tavlorna finns massor med djup, detaljer och strukturar, där jag kan hitta nya saker att titta på hela tiden"
/Daniel

"Jag bara älskar dina tavlor! De rör mig på djupet och påminner mig om att vi inte är långt i från varandra"

/AnnaHär under kan ni se olika målerier i deras nya hem: Stämningsbild från serien "Life is such a lovestory".
"Jeg har 3 billeder af Carmen i mit hjem og de gør mig simpelthen i så godt humør. Den Fine finurlige, unikke og lette stemning i malerierne smiler til mig fra væggene i mit hjem og gør mig taknemlig. De er malet med hjerte og det kan mærkes.. Tak" - AvalinaMåleriet till höger fick åka helt till Stockholm för att hitta denna vackra plats! Här hänger en liten katt på Österlen - den har även hittat en kompis på plats (det är "min" till höger)Se så vacket det blev - stämningsfullt! Nu har familjen landskapsutsikt vid skrivbordet :)

"Jag föll stort för tavlan första gången jag hälsade på Carmen. Och det var underbart att få hänga den på väggen när jag en tid senare fick möjlighet att köpa den. Förutom att den har en historia och minnen som jag tycker om att bli påmind om, så skapar den verkligen en atmosfär i rummet och får ofta positiva kommentarer och uppskattning från folk som kommer hem till mig.
När jag nyligen flyttade till ny lgh visste jag precis var tavlan skulle hänga och kanske var det så att jag undermedvetet valde en soffa som skulle matcha tavlan..."
Anna